Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya Kupası heyecanına noktayı koyduk. Dün gece Finlandiya karşılaşması zoraki bir maçtı. Hüzünlü, buruk bir vedaydı aslında. Rusya’da yapılacak şampiyonanın dışında kalmıştık. Hiç de beklediğimiz bir son olmadı...

        Eleme maçları sürecinde çok şey yaşandı. Tartışmalar, kavgalar, suçlamalar futbolun çok önüne geçti. Tutkuyla bağlanan insanların güveni kayboldu. Milli Takım, kulüp taraftarlığının çok ötesinde bir duygu. Ülkeyi bir amaç uğruna bir araya getiren, sevinçte de tasada da birleştiren apayrı bir güç.

        Bu güç, büyük yara aldı. Beceriksizlikler, umutsuzluğu getirdi. Yaşanılanlar unutulmadı. Dileriz, tüm bu olumsuzluklardan iyi bir ders çıkarırız...

        Karşılaşmanın ilk yarısı topla daha çok oynayan, Finlandiya’yı sahasına hapseden bir oyun oynadık. Kapanan savunmayı açmamız mümkün olmadı. Ev sahibi takım, kontra toplarla etkili olmaya çalıştı.

        Cenk’in uzaktan attığı güzel vuruş sonrası gelen gol, oyuna tempo kazandırdı. Her iki takım da açık bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı pozisyonlar maça heyecan getirdi. Arka arkaya goller izledik. Son maçımızı galibiyet alamadan tamamladık.

        Diğer Yazılar