Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Fenerbahçe, kupa maçında İstanbulspor’u yenerken zorlanmadı.

        Hafta sonu Trabzonspor ile zorlu bir lig maçı oynayacak sarı-lacivertliler antrenman havasında bir oyun oynadı.

        Portekizli teknik adam Jorge Jesus, elindeki geniş kadro avantajını iyi kullanıyor.

        Yaptığı değişiklikler ile oyun planını bozmadan ezberi tekrarladı.

        Kaleyi İrfan Can’a teslim eden Jesus, bu kez Ferdi’yi sol bek oynattı. Belli ki, Trabzon karşısında bu savunma 4’lüsü ile sahaya çıkacak.

        Forvette yer verdiği King, performansı ile göz doldururken Emre Mor vasattı.

        İki gol atan Batshuayi’nin bir şutu da direkten döndü. Dünya Kupası’ndan dönen bu oyuncu hazır olduğunu gösterdi. Sanırız, Jesus Valencia’nın yerine Batshuayi'yi tercih edecek. Gerçi hangisi oynasa fark etmiyor. Jesus, isimden çok taktiğini uygulayanı tercih ediyor.

        Sahanın en iyilerinden biri olan Ferdi’nin, bir şutunun direkten döndüğünü de belirtelim.

        İstanbulspor, ligde kalma mücadelesi veren bir takım. Fatih Tekke’nin yönetiminde çok zor bir süreç yaşayacakları ortada. Fenerbahçe karşısında yenik duruma düşmelerine karşın oyunu bırakmadılar. Disiplinli oynadılar. Son ana kadar mücadele ettiler. Maçın bitiş düdüğünden saniyeler önce golü de buldular. Bir şutları da direkten döndü. İşleri zor olsa da ortaya koydukları mücadele, istek ve direnç, takım olduklarını gösterdi.

        Çekişmeli ve zevkli bir mücadele izledik. Oyuncuların kazanma arzusunun yanı sıra sürekli golü düşünmeleri sonucu güzel bir maç ortaya çıktı.

        İlk yarı tek kale gibi oynanan karşılaşmanın son bölümü oldukça heyecanlı geçti.

        Her iki takım da, lig öncesi kendi durumlarını test etti. Fenerbahçe kazanırken zorlanmadı. Ancak, diri bir takım karşısında istediklerini yaparak Trabzon maçının provasını da yapmış oldu.

        Hafta sonu oynanacak olan derbi, ligdeki yarışı daha da heyecanlı hale getirecek. Sarı-lacivertliler adına her zaman zorluk derecesi yüksek olan Trabzon deplasmanının ne denli önemli olduğunu belirtmek yersiz.

        Kendi sahasında seyirci desteği ile büyük avantaj sahibi olan bordo-mavililer, kazanmak amacında. Güzel bir maç olacağı şüphesiz.

        Diğer Yazılar