Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞÜKRAN Ovalı ile Caner Erkin’i gördükçe “Aşk hâlâ var” diyorum. Birileri için bir yerlerde ama hâlâ var... Şükran Ovalı’yı aylarca aşkının gerçekliğine ikna etmeye çalıştı Caner Erkin. Sabırla, ilgiyle, işi yüzsüzlüğe vardırmadan, ‘Aman bu olmazsa başkası olur nasılsa’ diye boşvermeden... Ovalı, yakın arkadaşlarına Caner Erkin’e direnip direnip de sonunda nasıl âşık olduğunu anlatırken, hep, “Beni sevmesini sevdim” dedi.

        ANNE ÖĞÜDÜ

        Anneler de kızlarına “Seni seveni sev kızım” diye öğütler. Seven emek verir çünkü ve emek veren de kıymet bilir; tıpkı Caner Erkin gibi. Çift, 31 Aralık’ta İtalya’ya gidecek. Yeni yılı burada birlikte karşılayıp 2 Ocak’ta Roma’da nikâh masasına oturacak. Sadece en yakın arkadaşlarının -ki sayıları 20 bile değil- davetli olduğu nikâhtan sonra aynı gece bir eğlence düzenleyecek, 3 Ocak’ta da İstanbul’a dönecekler. Sonra burada daha çok kişinin katılacağı bir düğün partisi verecekler. Şükran Ovalı’nın en yakın arkadaşı Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun dışında, Büşra Pekin de bu minik törenin davetlileri arasında. Her şey son derece mütevazı... Sevgi büyük, aşk gerçek olunca, gösteriş yapmıyor, başka şeyleri büyütmeye kalkmıyor insanlar..

        Grup işini beceremiyoruz

        MÜZİKTE iki kişi yan yana durmak zor. Grup olmak bunu sürdürmek daha da zor. İzel Çelik Ercan’dan Kargo’ya, AF’tan Ayna’ya onlarca grup sayabilirim yıldızının en parlak olduğu dönemde dağılan. 2016’nın son ayrılık haberi Model’den geldi. 2007’de kurulan grup, 10 yılı dolduramadan dağıldı gitti. Geçen haziran ayında solistleri Fatma Turgut’a “Yeni şeyler denemek istiyoruz. Ağustosta dönecek, yeni albüm yapacağız, bizi bekle” diyen Can Temiz ve Okan Işık ABD’den dönmek bilmeyince Fatma Turgut da ayrılığı ilan etti. Kendi sosyal medya hesabından kendi şarkıları ile gruba veda eden Turgut bundan sonra ne yapacak diye merak ettim, sordum. Yeni yılın ilk günlerinde stüdyoya girecek ve kendi ismiyle bir albüm çıkaracak. Model sayfası da böylece kapanacak ama konserlerinde Model şarkıları söylemeye devam edecek.

        2016 biterken en sevdiklerim

        - Hiç lafı dolandırmayacağım, hayatımda ilk kez bir yılı, hiç hatırlamamak üzere yolculayacağım. Bırakın dünyada, ülkemde olup biten, kendi dünyamda yaşadıklarım bile ‘Lanet olsun böyle seneye’ dedirtti.

        - Sapanca Richmond Nua Wellness SPA’nın zekice hazırlanmış yeni yıl sloganı: “Bu yılbaşı çılgınlar gibi dinlenin.”

        - Bizi 80’lere götürecek olan, üç devin buluştuğu Suada yeni yıl partisi. Bir daha ne zaman Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i bir arada görebiliriz ki...

        - Kınasıyla, düğünüyle “Sefası olsun” dediğim Işın Karaca’nın telefonuma bıraktığı sesli mesaj: “Sabahtan beri bakıyorum da herkes benim üçüncü kez evlenmeme ve düğün yapmama takmış kafayı. Ben hayatımda bugüne kadar ne kına ne de düğün yaptım. Şimdi canım istedi yapıyorum. Kendime yapıyorum, kime ne!” Hakikaten kime ne?

        Diğer Yazılar