Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞLARDA hepimiz bayıldık bu BiTaksi’ye. Pırıl pırıl taksiler, neredeysen oraya hızlıca geliyor, şoförleri taksimetreyi seni aldığı yerde açıyor, “Hoşgeldiniz”, “İyi akşamlar” gibi en insani cümleleri kullanmayı biliyor, yakın mesafe, trafik vs. konularda bıdı bıdı yapmıyor, güler yüz ve saygıyla size kendinizi güvende hissettiriyordu. Ne zaman ki kontrolsüzce büyüdü, ok yaydan çıktı.

        ŞİKâYETLERİ ÖNEMSEMEDİLER

        İki gündür herkes BiTaksi’yi konuşuyor. Yolcusunu takip edip başına bela olan, ölüm tehditleri yağdıran, arkadaşlarıyla birlik olup darp eden BiTaksi şoförü, dün gazetemiz Habertürk’ün de manşetiydi. Oysa tehlike bağıra bağıra geliyorum diyordu ama BiTaksi yöneticileri önemsemiyordu. Aylar önce ben de burada yazmıştım BiTaksi’nin hem şoför, hem de araç olarak kalitesini ne kadar bozduğunu, hiç denetim yapmadığını... Kendilerine de yazdım yolun ortasında neden taksiden inmek zorunda kaldığımı ancak hiç oralı olmadılar. Sonuç ortada... Büyük bir iddia ile yola çıkan BiTaksi maalesef ki yolda kaldı.

        ‘Bu parayla ben kendime dükkân açarım

        DÜŞÜNÜN tek kişisiniz ve aylık mutfak masrafınız 10 bin lira. ‘Ne yiyorsun, dünyayı mı’ diye sorsanız haklısınız. Ama siz de fitness’ta bir dünya markası olsaydınız ve ABD’de düzenlenen World Beauty Fitness ve Fashion yarışmasında erkek model kategorisinde dünya ikincisi seçilseydiniz işte aylık mutfak masrafınız aşağı yukarı bu kadar olacaktı...

        Türkiye’de Procard sahibi tek sporcu olan Emre Kurubaş bakmış ki bu iş böyle olmuyor, ortağı İlona Levi’nin önerisiyle “Bari kendi restoranımı açayım sonra da onu kendime sponsor yapayım” demiş.

        İşte geçen yıl Bebek’te açılan, sağlıklı beslenme ve sporcu mutfağı konusunda kısa sürede kendine iyi bir yer edinen Eat Pro Diet’in hikâyesi bu.

        SAĞLIKLI BESLENİYORUM

        Mutfağın şefi Doğukan Öztemel. Diyetisyeni ise Zulal Yalçın. Şimdilik İstanbul’un her noktasına günlük yemek paketi yollayan, kendi bölgesinde de öğünlük siparişleri karşılayan restoran, 2018’de tüm Türkiye’ye yayılmayı, insanları sağlıklı beslenmeye özendirmeyi hedefliyor.

        Ben de bir haftadır yemeklerimi buradan alıyorum. Eğer 21 günlük detoks kampımın finalinde istediğim sonucu alırsam onu da yazacağım ki benim gibi bütün kış yatan, güneşi görünce de ‘Ben bu kilolardan nasıl kurtulacağım’ diye kendisine çıkar yol arayanlara faydam olsun.

        Detaylar geliyor

        BEREN Saat ve İlker Kaleli’nin merakla beklenen sinema filminden detaylar gelmeye devam ediyor. Filmi Ozan Açıktan yönetecek. Senaryo bir İsveç filminden uyarlama. Film bir gecede başlayacak ve bitecek. Yapımcı BKM. Saat ve Kaleli mayıs ayında sete çıkacak, haziran ortasında filmin çekimleri tamamlanmış olacak.

        Diğer Yazılar