Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEACH’LERİ, partileri, düğünden hallice kıyafetleri ve takılarıyla plajlarda dolanan kadınları, 75 liraya satılan lahmacunları ile Bodrum’un en çok konuşulan koyu Göltürkbükü son üç yıldır Miam, Sess ve Maça Kızı dışında neredeyse hiç iş yapmıyordu. Göltürkbükü kaybettiği prestijini kazanmak ve o şaşaalı günlerine geri dönmek için bu yıl hummalı bir çalışma içinde. Şu anda bölge dev bir inşaat alanı gibi... Birkaç hafta içinde tüm mekânlar sezona hazır olacak.

        POPÜLER MEKâNLAR YAN YANA

        Berksan’ın Çilek’i buraya taşınıyor. Nişantaşı’ndan bildiğimiz ve Çiller kardeşlere ait olan Hardal da bu sezon Göltürkbükü’nde kapısını açacak. 5 Oda açılışa gün sayıyor. Miam zaten yaz kış açık olan tek mekân. Sess’ciler Türkçe popla eğlendirmek için haziran ortasını bekleyecek. Yan yana dizilen mekânlar içinde bir tek Galen sezonu erkenden açmış. Bursalı otelci bir ailenin oğlu olan Erdi Yazıcı, işletme konusunda çok iyi bir marka olan Didem Özgen’le anlaştı geçen yıl. Özgen ve Yazıcı el ele vermiş, sil baştan yaratmış Galen’i. Dünyada hızla yükselen sempatik, yalın, sıcak ve eğlenceli butik otelcilik trendini yakalamışlar.

        REKABET SERT GEÇECEK

        İstanbul’dan gelen güler yüzlü ve detaycı personel de Akdeniz mutfağından oluşan restoran da 10 odalı otelin barı da iskele ve odaların dekorasyonu da bu trende uygun hazırlanmış. ‘Feel’ şarkısıyla Türkiye’nin dünya çapında gururu olan DJ Mahmut Orhan da bu yıl Galen’in kulübünde ve plajında müzik yapacak. Tüm bunlar bu sene burada rekabetin çok sert geçeceğinin göstergesi. Göltürkbükü eski ihtişamına geri dönüyor ve buna da en çok bölge esnafı seviniyor.

        Özülkü ve Gürel komşu olacak

        - YALIKAVAK Marina da sezona yavaştan hazırlanıyor. Tango ve Cook Shop şimdilik açık olan iki restoran. Tek tük de olsa Avrupalı turistleri burada görmek beni mutlu etti. Ancak esnaf mutlu olmak için dört gözle Arap turistlerin gelişini bekliyor.

        - SONUNDA Sopranos’a gidebildim. Aykut Gürel’in geçen yıl Marina Vista’nın üzerinde açtığı Sopranos hayli popüler olmuştu. 30 yaş ve üstü için kaliteli eğlencenin adresinde, benim gittiğim gece DJ Yakuza müzik yapıyordu. Mekâna gitmek isteyenlere önerim, kıyafetinize filan çok dikkat edin. Mekânın kapısı bu konuda çok hassas.

        - BODRUM Marina’nın içindeki Pier’i bu yaz Metin Özülkü işletecek. Bu durumda 30 yıllık arkadaşlar Aykut Gürel ile Metin Özülkü Bodrum’da da birbirlerine komşu olacak. Pier’de Türkçe canlı müzik yapılacak. Yaşar, Işın Karaca gibi Türk popunun dev isimleri ile görüşmeler sürüyor.

        O eski halinden Eser yok şimdi...

        MURAT Boz ile Aslı Enver ayrılığında Eser Yenenler, fena harcandı. Yuva yıkan kadınlar bile Eser kadar suçlanmamıştır memlekette. Sosyal medyada kendisine yazılan mesajlara bakıyorum, ne adamlığı kalmış ne kalbinin kötülüğü... Ne yapmış yani Eser kolundan zorla tutup mu götürmüş Murat Boz’u kendi evine? Aslında hepiniz biliyorsunuz değil mi, bu bekâr ve çapkın arkadaşlar değil suçlu olan. Esas suç, ilişki yaşamayı bilmeyen adamlarla ilişki yaşamaya çalışan kadınlarda. Yazık oldu Eser’e, o eski sevimli, çok sevilen halinden eser kalmadı şimdi kadınların gözünde.

        Diğer Yazılar