Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - HAVAALANLARINDA birbirini görmezden gelme zamanı. Yaz gelince insanın içindeki yaylar akort edilmeyi bekliyor tabii. Herkes sevgilisini koluna takıp tatile çıkarken evlilerin başı kel mi? Onlar da takıyor sevgililerini kollarına, içlerinden tanınmamak için dua etmeyi de unutmuyorlar.

        - GAZETELERDE, dergilerde estetik haberlerinin zirve yaptığı dönemler. Aslında bu zamana kadar kesme biçme işlemlerini çoktan bitirmeniz gerekirdi ama yumurta kapıya dayandığında aklı başına gelenler için hızlıca bir şeyler yapmanın tam zamanı.

        - PİYASAYA sürülen her ürüne “Yazın hiti” genellemesi yapılıyor. Albümmüş, kitapmış, diziymiş hiç önemli değil. Başına “Yaza damga vuracak” ibaresini vurun gönderin. Yazın bir kazananı olacak elbet, iddialı olmakta yarar var.

        Kapadokya’ya gel!

        SALI günü yazımı Cappadox’a ayırdım fakat festivalin yapıldığı Kapadokya’yı bir kere daha geçmek lazım. Kapadokya’da festival olması bonus oldu tabii de, başka hiçbir yere benzemeyen doğasıyla sahip olduğumuz için şükretmemiz gereken bu topraklara her zaman gelmek lazım. İstanbul’dan 1 saat 15 dakikalık uçuşla Kayseri’ye gelip oradan da yaklaşık 1 saatte vardığımız Kapadokya, metropol hayatının karmaşıklığını geride bırakabileceğiniz bir yer. Gördüğünüz hiçbir yere benzemiyor. Deniz manzarası izler gibi ovalara, vadilere dalıp gidebileceğiniz harikalar ülkesi tadında bir enerjisi var. Bölgeler birbirinden kopuk ve ayrı yerlerde olduğu için ya turlara katılmanız gerekir ya da araba kiralamanız. İlk andan itibaren sizi içine çeken bir coğrafyayla karşılaşacaksınız. Kendinizi Mars yüzeyinde dolaşırken hayal edebileceğiniz kadar egzotik bir yer. Kış aylarının da bir başka yaşandığı söylenen Kapadokya’ya bu gidişimde resmen âşık oldum.

        Güzel Bir Gün

        HAYVAN dostlarımızın da katılabildiği bir festivalle karşılaşmak bana iyi geldi. Festivalin adı ‘Güzel Bir Gün’. Hayvanlarla birlikte kalabalık ortamlarda da eğlenceyi paylaşabileceğimizi kanıtlamak gibi bir görevi olduğu için fikri çok tuttum. Festival alanındaki ‘Tanış Onunla’ standında hayvan sahiplendirme faaliyetleri yer alacak. İyi müzisyenler ağırlanıyor. Küçükçiftlik Park’taki festivalde Gaye Su Akyol, İlhan Erşahin, Büyük Ev Ablukada ve Mini Müzikhol DJ’leri sahneyi boş bırakmayacak. Ben biraz kedi odaklı yaşıyorum. Festivale gitmek için arkadaşımdan bir köpek bulsam fena olmayacak galiba.

        Ne kalçaymış be!

        BEYONCE, Shakira, hatta Sibel Can... Büyük kalçalar hep başımızın tacı olmuşken, tarihe geçecek bir büyülenmeyi de Kim Kardashian’la yaşıyoruz. Sadece kalçalarıyla ünlenen bir kadının dünyayı ele geçirme planları tıkır tıkır yürüyor olmalı ki, ailesindeki herkes ünlü olmaya başladı. Hatta Ermeni sempatizanı durumundan onu ülkemizde ağırlayamamak bile birçok kişiye koyuyor olmalı. “Kim gelemezse Kendall gelsin” hesabı, 19 yaşındaki kardeşinin dakikasına 10 bin TL ödemeyi kabul etmişiz. 9 Haziran’daki Dosso Dossi şovunda podyuma baş manken olarak Kendall Jenner çıkacakmış. Kime niyet kime kısmet!

        Diğer Yazılar