Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün HT Magazin’in manşetini süsleyen Öykü Çelik ve Serkan Uçar’ın birkaç aya sığacak duygu yüklü olayı bir gecede yaşaması haberini okuyunca “Hah” dedim “Günümüzden müthiş bir aşk hikâyesi!” Hızlı tanışmalar, hızlı kesişmeler ve hızlı ilişkiler artık saatlerle sınırlı olmaya başladı bile. Facebook mesajlaşmaları, Instagram beğenileri derken iş gelip Snapchat hızına ulaşmış demek ki. Konu mankeni çiftimizin yaşadıkları değil de hızı beni etkileyip bu yazıyı yazdırdı. Çevremde hız sınırına takılıp ilk günden duvara toslayan o kadar çok ilişki var ki. İnsanlar sahiplenme olayını abartmakta uzay moduna geldiler. Dakikalar içinde tanışıp birbiri üzerinde hak iddia etmeye, hesap sormaya başlıyorlar. İlişki yaşayacak insan değil de isteklerini tatmin edecek eğitimli adaylar arıyorlar sanki. Hoşlarına gitmeyen en ufak bir şey için kavga edebiliyorlar. Bu hikâyede her şeyi anlayabilirim ama yeni tanıştığın biriyle ilk günden kavga etmeyi nasıl becerirsin onu kafamda oturtamam. Hani iyi kötü her ilişkinin cicim ayı denilen bir bölümü vardır. Eskiden adından da anlaşılacağı gibi aylar süren ilgialaka dolu tanışma günleri artık yerini dakikalara bırakmış olmalı. Yoksa ilk günden afra tafra olayına girmenin ne gibi bir açıklaması var.

        Haftalık olan biten

        CEM Belevi’nin yeni klibinde Playboy güzeli Katia Dede’nin oynadığını duyunca ister istemez heyecanlandım. Ama Türkiye şartları göz önüne alınınca seksi kadının klibin mazbut sarışın kızı olarak yansıtılmasına şaşırılmamalı tabii. ‘Alışamıyorum’ isimli şarkısını Ozan Çolakoğlu’na emanet eden Cem, dizilerde yakaladığı popülerliği müziğine yansıtmakta kararlı.

        EVLİLİK programlarının geldiği nokta ayrı bir program olarak sunulsa ne güzel olur. Seda Sayan, Esra Erol ve Zuhal Topal’ın tehlike saçtığı bir reality show, her şeyden daha fazla izlenir gibi geliyor bana. Kendi kendilerini yok edişlerini zevkle izlediğim bu programlar bitince üç sunucuyu pankreas güreşleri ringi dekorlu yeni bir programa başlatmak lazım.

        ‘Sex & the City’ yerine ‘Younger’

        BAZI diziler değerini yıllar içinde bile kaybetmiyor. Darren Star’ın ellerinden çıkan ‘Sex & the City’ bunun iyi bir örneği. Yıllar geçse de o tatta bir dizi karşımıza çıkmadı. Darren Star bu gidişe bir dur demek için ‘Younger’ isimli diziyi piyasaya sürdü. Bu sefer dizinin kahramanı da ‘Sex & the City’ hayranlarının büyüdüğü göz önüne alınarak 40’lı yaşlarını geçmiş biri olarak belirlenmiş. 40 civarının bunalımlarıyla uğraşıp bir yandan da yeni bir hayat kurmaya çalışan kahramanımız Liza, yaşı nedeniyle birçok işten geri çevriliyor. Bir barda tanıştığı 20’li yaşlarda bir gencin kendisine en fazla 26 yaşında gözüktüğünü söylemesi üzerine o yaşa geri dönmek için dış görünüşünü değiştiriyor. Gündelik hayatta kıyafetleri nedeniyle babaanneme benzeyen 20’li yaşlardaki gençlere ve 45 üzeri olmasına rağmen genç kız edası ile giyinen kadınlara alışkın olduğum için çok daha güldüm bu diziye. Bölümlerin 20’şer dakika olması ise tarifsiz bir mutluluk verdi.

        Diğer Yazılar