Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERCEDES-Benz Moda Haftası’nın en çok konuşulan defilesi kesinlikle DB Berdan markasınınki oldu. Deniz ve Begüm Berdan kısa sürede klasik olmayı başardılar. Her sezon neler olacak acaba diye beklediğim tek defile onlarınki doğrusu. Bu sene yaptıkları tasarımların güzellik dozajını da artıran ikili, anarşist defilelerine Rüzgar Erkoçlar’ı çıkardı. Tavrı ve bakışları ile -biraz klasik bir tanımlama olacak amadeğme mankenlere taş çıkaran Rüzgar, yakışıklılığı ile defile sonrası herkesin dilindeydi. Kadın-erkek tüm izleyenleri etkilemeyi başaran Rüzgar, moda haftasının en çok konuşulan ismi oldu şüphesiz.

        Moda haftasında olan biten

        GENÇ tasarımcı Kadir Kılıç’ın markası Miin, ilk defilesine göre herkesi şaşırtan bir başarı sergiledi. Giyilebilir, zamansız fakat her yerde rastlayamayacağınız tasarımlara bayıldım.

        BORA Aksu ise ustalık dönemini yaşayan bir tasarımcı olduğunu herkese bir kez daha gösterdi. Hava nedeniyle bir türlü bitmesine izin vermediğimiz içimizdeki yaz mevsimini yaşatan koleksiyonu çok başarılıydı.

        Bedeninize hediye

        GEÇEN hafta Levent’te ruha ve bedene özel bir tatil köyü olarak planlanan ‘İnsana Güven’ evine gittim. Bahçe kapısından girdiğiniz andan itibaren merkezin huzurlu yapısını fark ediyorsunuz. Hem bedensel hem zihinsel terapilere ulaşabiliyorsunuz çünkü herkese iyi gelecek metot farklı. Kiminin bedenini geliştirmeye, kiminin de zihin oyunlarına ihtiyacı var. Yoga dersi veren Murat Mısırlı ya da thai chi dersi veren Esat Ataç, vücudunuzun fiziksel performans ve iç disiplinini geliştirmek için çalışırken, fizyoterapist Gökhan Gündoğan şikâyet ettiğiniz bel ve boyun ağrılarının gündelik hayatımızda yarattığı yaralara odaklanıyor. Sadece bunlar da değil tabii, kimi insanın hayatında sürekli tekrarlanan sorunlar olabiliyor. Her ilişkisinde aldatılan, her yeni işini batıran insanlardansanız bu makus talihi yenmek için de Alman psikolog Bert Hellinger’in ‘aile dizilimi’ yöntemini uygulayan ayrı bir uzman var. Kolektif bilinçaltınızda bir alan açılarak aileden bilinçaltınıza devredilen bazı bilgileri keşfedebiliyorsunuz. Tabii ki asıl amaç devraldığınız bilgilerden kurtulup yaşadığınız döngüden sıyrılmak. Hem de öyle seanslar boyu para harcayarak değil. Aile diziliminin en güzel yanı kısa sürede olayı çözmek. Bireysel olarak hayatınızda yaşadığınız zorlanma ve problemin kökeni aile sistemindeki düzensizlikten kaynaklanabiliyormuş. Adını ilk kez duyduğum Matrix enerji sistemi ise Tuğçe Tekmen aracılığı ile size ulaşıyor. Duygusal anlamda hafiflemek isteyenler için önemli bir aktivite. Deneyip yazılarımda şaşkınlığımı dile getirdiğim regresyon denen geçmiş yaşam terapisi ve sesle terapi de merkezde bulabileceğiniz diğer hizmetlerden. Metin Hara ile yapılan kendi içine dönme, kendini keşfetme çalışmaları da ayrı bir merak konusu. Metropol hayatının gidişatından sıkılıp ruhani dünyada kendine yer açmak isteyenlerin seans seans evrim geçirebileceği, festival tadındaki merkezin hizmetlerinden kendinize uyan bir tanesi ile başlamak hayatınızı rahatlatabilir.

        Diğer Yazılar