Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat Boz hafta sonu için Çeşme’ye gelenlerden. Çok yakında İzmir’de çekilecek bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanıyor ya, havasına ısınmaya gelmiş sanırım. Pucca’nın kitabından senaryolaştırılacak olan film merak konusu.

        Burak Özçivit de film çalışması için gelenlerden. Gece kulüplerinde de ekranlarda olduğu gibi çok cool duruyor. Arkadaşlarıyla tatile gelen oyuncunun bir hayli genişlemiş kolları ve omuzları gözden kaçmıyor. Gamze Özçelik 2-3 günlük kaçamak yapanlardan. Eğlence hayatında rastlasam da tabii ki oğlunun fotoğraflarına telefondan bakıldı. Bayramdan sonra çekimleri başlayacağı için kısa bir tatili çıkartıvermiş aradan.

        Ayşe Tolga ise 80’ler dizisinin ağır sezonuyorgunluğunu Çeşme’de atıyor. Bir yandan aromaterapik ürünler ürettiği Aisha markası, diğer yandan devam eden dizisi derken hayat balansını o kadar iyi tutturmuş ki, iç huzuruna hayran kaldım.

        Söz prensesi İsra

        İsra Gülümser’in sözlerini yazdığı şarkıları hep bilirim de kendisiyle tanışınca işlerine daha bir anlam yüklemeye başladım. Tam bir sanatçı kafasında hayatını sürdüren, gözlerden uzak, daha çok kelimeleri ve kedileri ile yaşamayı tercih eden biri. Şu ara üst üste onun sözlerini dinlemeye başladık madem, kendisini sıkı takibe almakta yarar var. İlk olarak Deniz Seki’nin albümünün ilk videosu çekilen ‘İyisin Tabii’den bahsetsem. Ben bu şarkıyı ilk İsra’nın sesinden dinledim ve hikâyesiyle birlikte öyle bir duygu yüklemesi yapıldı ki, şarkı piyasaya çıkmadan vuruldum. Bu yoğun duygular Deniz’e de uğur getirir umarım ve yaşadığı manasız kâbus sona erer. İkinci olarak ise Ozan Doğulu’nun yeni albümü 130 BPM Moderato’dan KenanAjda düeti ‘Harika’nın sözleri İsra’nın. Ama o albümün büyük hiti bence Kenan’ın tek başına söylediği ‘Büyük Yürürüm’. Gençler arasında beğendiği kıza/erkeğe büyük yürümek moda iken bu şarkının gideceği yer zirve.

        İyi Pizza şikâyetleri

        Pizza denince Çeşme dolaylarının yutkunarak akla gelen ismi İyi Pizza, hâlâ iyi mi acaba diye yeniden test etmeye gittim. İnce hamuruydu, iyi malzemeydi derken, tadından hiçbir şey kaybetmediğini gördüm. Mekâna çok aç gidip, 5 dakika içinde pizzam gelmeyince “Nerede benim pizzam” diye ortada pizzayı tazecik hazırlayan ustaya takılınca İyi Pizza’nın halkla ilişkilerinden sorumlu Berçin Terzibaşıoğlu beklemeyle ilgili tirajikomik hikâyeler anlatmaya başladı. Sonuçta tadını tazeliğinden alan bir pizzaya, buzluktan çıkarılıp fırına atılan hazır pizza muamelesi yapmak saçma geldi bana. Ortalama 10 dakikada geldiği söylenen pizzalar konusunda bir kadın “Tam 11 dakika oldu, nerede benim pizzam” diye serzenişte bulunmuş. İzmir rahatlığına yakışmayan durumlar bunlar, lezzetli bir şey için beklemeye değer bence.

        Bayramda kaçmasın

        Çeşme'de olanlar için Göksel bayramın birinci günü Hayal Kahvesi’nde çıkıyor. Dans edelim sabaha kadar diyenler için Electronica Festivali ise bayramın ikinci günü Propaganda’da. Aynı gün Babylon sahilinde ise Shantel sahne alacak. İstanbul’a geçince elektronik severler için The Editor’ün bayramın ilk günü Krow’da sahne alacağını görüyoruz. The Editor’den önce ise Gür Hekim ortamı ısıtıp, sağlam dans etmenizi sağlayacak.

        Diğer Yazılar