Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Gonca Vuslateri San Francisco tatilini bitirip Çeşme’ye geldi. Orada yaşadıkları sabaha kadar uzayan muhabbetimize eğlenceli meze oldu. Sadece oradaki anılarından bir kitap çıkabilir. Yaşadıklarını o kadar komik anlatıyor ki stand up yapması şart! Yeni tatil hedefi New Jersey’e gidip Whitney Houston’ın mezarını görmekmiş.

        - Rıza Kocaoğlu da yurtdışı tatili yapmış fakat onunki biraz daha enteresan. Yeni sezonda devam edecek olan ‘Karadayı dizisinden yönetmeni olan Uluç Bayraktar ile sırt çantalarını alıp Şaman kültürüyle tanışma turuna çıkmışlar. Peru, Arjantin ve Bolivya’yı gezip öyle anılar biriktirmişler ki ilk büyük tatilimde onların rotasından kopya çekmeye kesin kararlıyım.

        - Mabel Matiz yazı tatille değil orkestra provasıyla geçirenlerden. Yaz ortasında orkestrasında değişiklik yapınca çaresiz yeni orkestrayla ısınma turlarına başlamış. Eylül ayında yeni albüm kayıtlarına başlayacak olan Mabel eğlenmek için geldiği Öküz’ün DJ kabinine geçip bir de şarkı söyledi. Gecenin o saatinde iyi geldi doğrusu...

        Androjen kadınlara hazırlanın

        KADINLAR erkek gibi giyinmeye bayılıyor, biliyoruz. Özellikle yönetici konumundaki bazı kadınların kıyafetle birlikte erkek triplerine bürünmelerine de alışkınız. Bu tavır herkese yakışmasa da önümüzdeki günlerde daha fazla örnekle karşılaşacağımız kesin. Nedeni 2014 sonbahar-kış sezonunda kadınlar için androjen görünümün moda olacağı gerçeği. O değil de, erkekler için giderek feminenleşen trendler ne zaman kadın kıyafetleriyle ortalıkta dolanmamızı gerektirecek onu merak ediyorum. Moda ayağına cinsiyetler birbirine girdi.

        Yalan habere tepki

        İŞ hayatında ne kadar başarılı olursa olsun bir sevgili edinince erkek egemenliği karşısında eğilip bükülen kadınlara o kadar kızıyorum ki, bu yüzden de geçtiğimiz haftalarda çıkan Songül Öden haberlerine pat diye inanıverdim. “Yeni dizisinin senaryosunu sevgilisi Kerem Alışık beğenmedi diye reddetti” haberleri koca bir yalanmış meğer. Ayşe Barım arayıp olayı anlatınca tekrar yazmak istedim. Sonuçta ataerkil bir ülkede yaşıyoruz ve kadınların durumu ortada. Türkiye’de buna benzer durumlarla ilgili o kadar çok örnekle karşılaşıyoruz ki; hassasiyetim de bu yüzden.

        Alaçatı sanatı

        TATİL için gelenleri her yönden tatmin eden Alaçatı, sanatseverleri de unutmuyor. Vakit buldukça gezmekten çok hoşlandığım Kırmızı Ardıç Kuşu Sanat Galerisi en iyi örneklerinden biri. 12 Ağustos-15 Eylül arasında tatile geliyorsanız galerideki İlke Kutlay eserlerini gezmeniz gerekir. Sansürlü dünyamızın sansürsüz duygularını görebileceğiniz sergide, Türk çağdaş sanatının genç ressamlarından biri ile tanışacak olmanız da cabası.

        Diğer Yazılar