Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arda Ural İzmir’in yetiştirdiği en yetenekli hakemlerden biriydi. 2005 yılında 25 yaşındayken karaciğer yetmezliğinden kaybettiğimiz Arda, genç yaşına rağmen A klasmanına çıkmayı başarmıştı.

        Ölümünden sonra İzmir il basketbol temsilciliği ile Gelişim Koleji işbirliğiyle her yıl düzenlenen 4’lü turnuvanın bu yıl 10.’su yapılacak.

        3-5 Eylül tarihleri arasında Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak turnuvaya bu yıl Gelişim Koleji’nin yanı sıra Mondi Melikşah Üniversitesi, Orkide Gediz Üniversitesi ve Afyonkarahisar Belediyesi takımları katılacak.

        Turnuvanın programı şöyle:

        3 Eylül Perşembe

        16.00- Gelişim Koleji- Orkide Gediz Üniversitesi

        18.45- Afyonkarahisar Belediyesi- Mondi Melikşah Üniversitesi

        4 Eylül Cuma

        16.00- Gelişim Koleji- Mondi Melikşah Üniversitesi

        18.15- Orkide Gediz Üniversitesi- Afyonkarahisar Belediyesi

        5 Eylül Cumartesi

        14.00 Gelişim Koleji- Afyonkarahisar Belediyesi

        16.15 Orkide Gediz Üniversitesi- Mondi Melikşah. Türkiye Basketbol Ligi’nin 4 iddialı ekibini bir araya getirecek olan turnuva hem basketbolseverlere zevkli müsabakalar seyrettirecek hem de katılan takımların güzel bir hazırlık yapmasını sağlayacak.

        Turnuvanın bir özelliği de son 2 yıl bu organizasyonu birincilikle bitiren Darüşşafaka Doğuş ve Tüyap Büyükçekmece takımlarının Süper Basketbol Ligi’ne yükselmiş olmaları.

        Bu yıl da turnuvayı birinci bitiren takım küme çıkmayı başarırsa gelecek sene bütün basketbol ligi ekipleri bu organizasyonda yer almak için sıraya girebilirler.

        Böyle güzel bir organizasyonla rahmetli Arda Ural’ı anmamıza vesile oldukları için başta Gelişim Koleji Başkanı Serdar Öner ve İzmir Basketbol İl temsilcisi Halil Öztürk olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum.

        Çok güzel bir vefa örneği sunuyorlar. Bu vesile ile bir kez daha Arda Ural’a rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

        Diğer Yazılar