Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon ile birlikte, sonbahar ve hatta yavaş yavaş geçiş yaptığımız kış renklerinin hakim olduğu tonlar ve değişen makyaj trendlerinin yansımalarını dolduracağız makyaj çantalarımıza. Bence makyaj çantalarınızı da yenileyin içindekilerle birlikte. Bu yenileme hadisesine yönelik, birkaç özel ürün önermek istedim sizler için. İşte sonbaharın en iyi makyaj ürünleri.

        Her şeyden önce, yeni aldığınız ürünleri muhafaza edebileceğiniz yeni bir makyaj çantası ile ödüllendirin kendinizi. Sephora’nın ultra renkli, kişiselleştirilebilir makyaj çantalarını tercih edebilirsiniz. Üstelik; kişiye özel çantalar yaratabilmeniz için çantaların içinde sticker harfler bulunuyor. 3 farklı boyu ve 5 farklı rengi bulunuyor. Smoky göz makyajı son dönem en çok tercih edilen makyaj stilleri arasında yer aldı ve öyle de olmaya devam edecek. Smoky makyaj için en trend ton mavi olacak. Mavinin griye çalan tonunda bir göz kalemi ile yapacağınız smoky göz makyajı için; Stila Smudge kalemin midnight blue tonunu tercih edilebilir.

        Sonbaharın en belirgin makyaj trendlerinden biri kaşmir görünümlü ciltler olacak. Fondötenlerinizi ıslak bir sünger veya fırça yardımı ile uygulayın, ardından uygun tonlarda saydam bir pudra ile bitirin makyajınızı. Yeni sezonda makyajınızın bazı; nemli değil, mat olmalı. Kaşmir tonlarında, mat görünüm elde edebileceğiniz en doğru ürün ise, Lancome Miracle Air de Teint Fondöten olacaktır. Bu sezon, koyu gri ve şampanya tonundaki farları unutun. Çünkü, yeni sezonun yeni tonları toprak, haki ve bakır olacak. Göz kapaklarınıza, yumuşak bir tabaka halinde uygulayıp, alt kısmını lashline ile hareketlendirip elde edeceğiniz buğulu gözler için; Revlon ColorStay Shadowlinks Khaki Pearl kullanın.

        Bu sezon kusursuz dudaklara şahit olacağız. Net çizgilerle belirlenmiş ve mat rujlarla renklendirilmiş, çarpıcı dudaklar 2014 sonbahar-kış makyaj trendlerinin başında geliyor. Bu göz alıcı dudaklar için; MAC Lipstick in Hearts Aflame ruju dudağınıza anlattığım şekilde uygulayın. Ardından saydam bir pudra yardımı ile matlaştırın, bir kat daha ruj uygulayın. Göz kapaklarınızın iç kısımlarına uyguladığınız siyah bir eyeliner, göz renginizi daha belirgin hale getirecek, aynı zamanda daha anlamlı bakışlar yaratacaktır ve anlamlı bakışlarda bu sezonun makyaj trendlerinden biri. Göz kapağınızın iç kısmı ve kirpik diplerinize uygulayacağınız siyah eyeliner için önereceğim ürün; Nars Night series Eyeliner Night Flight olacak.

        Diğer Yazılar