Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu kez, yeni sezonun hit parçaları ve nasıl bir araya geleceklerine dair önerilerim olacak. Amaç, sezon trendlerini, dolaplarımızdaki parçalarla doğru kombinleyebilmek. Böylelikle, elimizdeki kıyafet ve aksesuarları doğru ve verimli şekilde değerlendirebilmek. Sizler için, en ön plana çıkan hit parçalarla 10 kombin önerisi hazırladım. Umarım yeni sezon için ilham kaynağı olur. İşte 2015 kış modasına dair öneriler.

        Senenin yeni trendlerinden bol pantolonları, balıkçı yaka kazaklarınız ve düz renkli sneaker’larınız ile kombinleyebilirsiniz. Günün her saati kullanabileceğiniz, çan eteklerinizi düz renkli basic bir body ve gösterişli bir kolye ile tamamlayabilir, hem sade hem de şık görünebilirsiniz. Bu senenin en özel renklerinden biri olan gri renkte bir trikoyu, boyfriend gabardin pantolon ve spor ayakkabı ile kombinleyerek, çok tarz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

        Yeni sezonda oldukça popüler olacak uzun paltoları, beyaz ipek bluz ve siyah pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Kamuflaj desenli eteği, parlak renkli mavi bir yün kazakla tamamlayabilir, bu şık ve rahat kombinle tarzınızı konuşturabilirsiniz. Gelecek sezonlarda da sık sık kullanacağımız yüksek belli kalem eteği, denim bir gömlek ve deri ceketle tamamlayarak, spor şık bir kombin elde edebilirsiniz. Sezonun iki hit parçası olan İspanyol paça pantolon ve kürk yeleği, naturel tonlarda seçilmiş bir basiz balıkçı yaka kazakla birlikte kombinleyebilirsiniz.

        Kışın soğuğunda sıcaklık veren dokusuyla hırkalar ama özellikle oversized formlu olanlar trendler arasında yer alacak. Hırkalarınızı şık deri çizmelerle tamamlayabilirsiniz. Dore, 2015 kış modasının en ön plana çıkan tonlarından biri olacak. Doreyi, gece kullanma kaidesine takılmadan, günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeni sezonda en sık rastlayacağımız aksesuarlardan biri zincir formlu kolyeler olacak. Bu gösterişli parçaları düz ve açık renkli t-shirt ve bluzlarınızla tamamlayabilirsiniz.

        Diğer Yazılar