Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jean, en çok kullandığımız kıyafetler arasında. Bazen pantalon, bazen bir şort veya bir gömlekte tercih ettiğimiz jean’ler, dolaplarımızın olmazsa olmazları arasında. Bugün sizler için, jean kullanımlarınızda alternatif olabilmesi açısından, ünlü isimlerin jean tercihlerinden ve stillerinden örnekler sunmak istedim. Bakın, dünyaca ünlü isimler jean’i nasıl kullanmayı tercih ediyorlar.

        Miranda Kerr ripped jean’inini birkenstock terlikleri ile kombin etmiş. Son derece basic parçaları, leopar çantası ile hareketlendirmiş.Bir jean'i en iyi tamamlayan parça şüphesiz beyaz gömlek. Jessica Alba dışarıda bıraktığı dökümlü gömleği ile farklı bir hava yaratmış.

        Jean şortlar sadece celebrity’lerin deği,l pek çok kadının favori yaz kıyafetlerinden biri.

        Taylor Swift, beyaz basic bir shirt ile kombinlediği jean şortu ile oldukça şık görünüyor.

        Boyfriend jean'ini topuklu sandaletleri ile kombinleyen Chrissy Teigen, feminen ve maskülen tarzı bir arada başarılı bir şekilde kullanmış.

        Son dönemde ablasından daha çok adından söz ettiren Kendall Jenner, düzgün fiziği ile jean’i en iyi taşıyan ünlüler arasında. Tercihi ise, özellikle ripped jean’lerden yana.

        Lilly Aldridge iki trend parçayı bir arada kullanmayı tercih ettiği kombininde crop top ve jean şort tercih etmiş.

        Metalik tondaki espadrilleri, yüksel bel şortu ve t-shirt’ü ile ile çok şık görünen Jamie

        King jean kullanmayı bilen en iyi isimler arasında.

        Karlie Kloss siyah ve jean'i en iyi yansıtan kombinlerden birini yakalamış ve bu şıklığı siyah renkteki çantası ile tamamlamış.

        Gisel Bundchen'in jean tercihi en favori kombinlerimden biri. Kareli gömleği, cut off jean şortu ve kombini ile uyumlu aksesuarları ile göz kamaştırıyor.

        Stil ikonu Rihanna da jean tercihini şorttan yana kullanan isimlerden. Oversized gömleği,ince bantlı sandalları ve tüm güzelliğini ortaya seren şortuyla örnek bir kombine imzasını atmış.

        Diğer Yazılar