Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sahip olduğunuz burcun özellikleri, yapmanız gereken spor konusunda da oldukça etkili. Kişisel özelliklerinizin yansıması ile uyumlu bir spor dalı ile ilgilendiğinizde çok daha fazla verim alacağınız ise bir gerçek. İşte burcunuza göre yapabileceğiniz spor dalları.

        Eğer bir Koç burcu mensubu iseniz, size en uygun olan sporlar, heyecan ve eğlence dolu enerjik spor dallarından aikido, kickboks, Thai boks olacaktır. Hırslı koçlar, kazanmayı sevdikleri için, müsabakalı sporlara ilgi duyarlar. Boğalar, dağcılık, avcılık, yüzme gibi doğa sporlarını severler. Ayrıca beden gücü gerektiren sporlar da boğa burçları için her zaman çekici olmuştur. Eğer burcunuz boğa ise, bu sporlara yönelebilirsiniz. Hızlı ve enerjik bir ikizler iseniz, pilates, tenis gibi enerjik ve de esneklik içeren sporları denemelisiniz. Tek başına yapılan sporları seven ikizler burçlarının takım performansı ile arası pek iyi değildir.

        Burcunuz yengeç ise, haliyle grubunuzla ahenk içinde olan yüzme, kürek, su topu yelken gibi sporlar sizler için ideal spor dalları olacaktır. Yengeç burçları su sporlarında oldukça başarılıdır. Özgür ruhlu bir aslansanız, açık hava sporları tam size göre. Futbol, basketbol ya da tenis bir aslan burcu tarafından yapılabilecek en ideal sporlar. Disiplinli Başak burcu, aynı zamanda gösterişli olan sporları sever. Tenis, golf, sörf gibi sosyal statü simgesi de olan pahalı spor dalları, başak burçları için son derece uygundur.

        Zarif bir Terazi burcuysanız, daha çok zekanızı kullanabileceğiniz veya esteik olan spor dallarını tercih edebilirsiniz. Satranç buna en iyi örneklerden biri olacaktır. Hırslı ve azimli Akrep burçlarının favori spor dalları, rekabetin tavan yaptığı koşu, boks veya adrenalini yüksek dağcılık sporudur. Hareketi seven Yay burçları aynı zamanda biraz maymun iştahlıdır. Bu yüzden, Yayları okçuluk, eskrim yaparken de görebilirsiniz, bilardo, buz pateni veya salon sporu yaparken de.

        Oğlak burcunun inatçı olduğu sadece bir şehir efsanesi değil. Kararlı yapısı ve keşifçi ruhu da eklenince, Oğlak burçları için en uygun sporların, koşu ve trekking olduğu ortaya çıkıyor. Eğlenceli bir Kova burcu iseniz, masa tenisi, tenis, fitness, futbol gibi sporlarla ilgilenmelisiniz. Hızlı mizacınıza en uygun sporlar bunlar olacaktır. Naif, duygusal biraz da temebl balık burçları, yoga, pilates gibi yumuşak sporlarla ilgilenebilir. Ya da kano, yüzme ve sörf yapabilir. Bu da ait olduğu grubun getirdiği enerjiden kaynaklanıyor.

        Diğer Yazılar