Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “İnsanın kendini fethetmesi zaferlerin en büyüğüdür...” Eflatun

        BİR şeye inanmak ve gönülden sarılmak yaşamdaki en kutsal duygu ve erdem olsa gerek. Bir amaç uğruna verilen enerji, harcanan zaman kadar kıymetli başka neyimiz olabilir ki? İşimizdeki başarı, moralimizi yükseltir ve bu durum en değerli hazinemiz olan sağlığımızı bile olumlu etkiler. Her insanın sahip olmayı arzu ettiği bir olgudur başarı. Ve kişi isterse eğer, kendini aşarak her işin üstesinden gelir ve buna sahip olabilir.

        Andante Klasik Müzik Dergisi, Serhan Bali‘nin hayal ve düşüncesiyle tam yedi yıl önce 2003 yılında uzun bir yola çıktı. Amacı, aslında klasik müzik kültürü ve geleneğinden gelmeyen ülkemizde, konuyla ilgili bir dergi yaratmak ve en önemlisi onu yaşatmaktı. Son yıllardaki son derece özverili, istekli ve yoğun çalışmalarıyla Serhan Bali rüyasını gerçekleştirdi ve bu dergi bugün başarıyla varlığını ve çalışmalarını sürdürmektedir.

        Andante Dergisi’nin öncülüğüyle bu yıl ilk kez verilen klasik müzik ödülleriyle de haklı başarısını ortaya koyan Andante, azmin ve inancın zaferini Türkiye’deki bu ilkle de kutladı. Ödül alan kişiler, hepsi kendi dallarında başarılı ve değerli sanatçılarımızdırlar. Bu yüzden beklediğim sonuçlara şaşırmadım. Tüm sanatçı arkadaşlarımı ve bu organizasyondaki başarısından dolayı sevgili Serhan Bali ve emeği geçen değerli ekibini içtenlikle kutluyorum.

        İlgimi çeken Yılın En İyi Kayıt Yapım Şirketi başarı ödülünün ise, A.K. Müzik’e verildiğini özellikle vurgulamak isterim. Çünkü, Türkiye’de klasik müziğe ve sanata inanan, kesinlikle adını suya yazmayan, sadece kalıcı, yaşayacak projelere gönülden imza atan ve kendi kurdukları vasıflı, harika ekiple çalışmalarını sürdüren A.K. Müzik Şirketi’nin kurucu ve sahiplerini 2000 yılından beri tanıyorum. Sevgili Ayşe Nur Küçüköncü ve değerli Kerim Selçuk, kurdukları ilk günden bu yana gerçek özveri, sabır ve büyük içtenlikle çocukları gibi emek verdikleri müzik yapım şirketlerinin büyüyerek bugüne ulaşmasını kutluyorlar. Klasik müziğe ülkemizde farklı hizmetler veren A.K. Müzik’i ve başarısını candan kutluyorum.

        Aynı düşünce ve samimiyetle yola çıkan, kendi başına var etmeyi ve yaratmayı bilen bu iki genç simgeyi sizlerle bugün burada paylaşıyor olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Erdem dolu ülküleri uğrundaki çalışma ve değerli başarılarının artarak devamını dilerim...

        Diğer Yazılar