Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 24 zanlıdan 9'u tutuklandı.

        Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, polis ekiplerince kent merkezi, Kahta, Besni ve Çelikhan ilçeleri ile İstanbul, Ankara ve Şırnak'ta belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 24 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Örgütün "esnaf ve mahrem imam yapılanması" içerisinde yer aldıkları ve ByLock kullandıkları iddia edilen 24 kişiden 9'u çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

        14 Kasım'da Adıyaman merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 26 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, 24 zanlı gözaltına alınmış, 2 kişi ise adreslerinde bulunamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler