Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "gaybubet evlerine" yönelik operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı.

        Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri bir süredir yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından örgütün gizli evleri olarak bilinen "gaybubet evlerine" yönelik operasyon düzenledi.

        Operasyonda, Erhan G, Fatma T, Hüseyin K, Mustafa Ö, Erkan K. ve Fatma K. gözaltına alındı. Şüphelilerden Hüseyin K'nın Manisa'daki örgüt üyesi askerlerden sorumlu üst düzey yönetici, Mustafa Ö'nün ise Kütahya'da örgütün "para kasası" olduğu iddia edildi.

        Mustafa Ö'nün evinde yapılan aramalarda bir sepette çamaşırların altına gizlenmiş 176 bin 425 lira, 36 bin 151 dolar, 4 bin 365 avro ile 3 sahte kimlik ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler