Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan güvenlik korucusu Dündar Page'nin adı kütüphaneye verildi.

        Cizre ilçesinde Ahmed-i Hani Ortaokulu'nda düzenlenen törende, "Şehit Güvenlik Korucusu Dündar Page Kütüphanesi"nin açılışı yapıldı.

        Açılışa, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Cizre Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Faik Arıcan, ilçe protokolü, şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

        Yapımı süren Şırnak-Cizre karayolu 20. kilometresi İkizce mevkisinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine 1 Ekim'de terör örgütü PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda, Yüzbaşı Mustafa Erdal ve güvenlik korucusu Dündar Page şehit düşmüş, 4 güvenlik korucusu yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler