Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, geçen temmuz ayında bir kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 Temmuz'da Saraylı mevkisinde faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde Turgut Aydın'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, cinayet zanlısı olduğu iddia edilen Yusuf A'nın (30) İzmit'te olduğunu tespit etti.

        Şüphelinin kullandığı otomobili takibe alan ekipler, aracı Bekirdere Mahallesi'nde durdurdu. Ekipler, üzerinde başkasının adına düzenlenmiş sahte kimlik bulunan Yusuf A. ile yanındaki Salih B'yi gözaltına aldı.

        Hakkında 19 ayrı suçtan yakalama ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Yusuf A, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

        Öte yandan Nisan 2017'de İstanbul'da işlenen bir cinayetin faili olduğu iddia edilen Salih B. ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

        - Olay

        Gölcük Saraylı mevkisinde faaliyet gösteren bir alabalık tesisinde 17 Temmuz 2017'de, Yusuf A. ve Turgut Aydın arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf A. yanındaki tabancayla Aydın'a ateş ederek olay yerinden kaçmıştı.

        Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Turgut Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

        Olaydan yaklaşık bir ay sonra cinayeti azmettirdiği iddia edilen F.S, ilçede gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler