Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİLİS (AA) - Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, sınır hattında Zeytin Dalı Harekatı'nı takip eden basın mensuplarını ziyaret etti.

        Suriye sınırında gelişmeleri izleyen basın mensuplarını ziyaret eden Kara, gazetecilerle birlikte çay içti ve sohbet etti.

        Kara, burada yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlamasının üzerinden bir ay geçtiğini anımsatarak, en çok hareketlilik yaşayan kentlerden birisinin de Kilis olduğunu söyledi.

        Harekata tanıklık etmek isteyen herkesi Kilis'e beklediklerini ifade eden Kara, şu değerlendirmede bulundu:

        "Üzerlerine bombalar atılmasına rağmen Kilis halkının dik duruşunu, devletinin ve ordusunun yanında olduğunu görmeleri ve Kilis halkına destek olmaları açısından vatandaşlarımızı kentimize bekliyoruz. Bu tarihi bir olay. Türkiye sadece terör örgütü PYD/PKK'ya karşı savaşmıyor, 72 düvele karşı savaşıyor. Herkesi Kilis'te ağırlamaktan memnuniyet duyarız."

        Kara, gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler