Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde son bir haftada 3 akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygunları gerçekleştirdikleri iddiasıyla 2 zanlı yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kayapa İstiklal, Başköy ve Beşevler mahallelerindeki 3 akaryakıt istasyonunun, kar maskeli ve silahlı kişilerce, personel etkisiz hale getirilerek soyulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 78 güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

        Çalışmalar sonucu 3 olayı da gerçekleştirdikleri belirlenen M.Ç. (19) ve E.A.B. (18) evlerinde gözaltına alındı.

        Zanlılarla 2 silah ile akaryakıt istasyonlarından gasbedilen 20 paket sigara ele geçirildi.

        - Soygunlar güvenlik kameralarında

        Zanlıların 3 akaryakıt istasyonundan 6 bin 300 lira para ve 20 paket sigara gasbetmeleri, güvenlik kameralarına da yansıdı.

        Akaryakıt istasyonlarında çalışanları silahla etkisiz hale getiren kar maskeli zanlıların, soygun dışında 2 kişiyi de tabancayla vurma ve darbetmeleri de kameralarca görüntülendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler