Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Burhan Felek

        Hakemler: İlhami Şenyurt, Caner Çıldır

        Galatasaray: Rabadzhieva, Aslı Kalaç, Neslihan Demir Güler, Kosheleva, Jack, Gamze Alikaya (Gizem Karadayı, Cansu Çetin, İlkin Aydın, Ruseva, Nursevil Aydınlar)

        VakıfBank: Gözde Kırdar, Rasic, Cansu Özbay, Zhu Ting, Kübra Çalışkan, Sloetjes (Gizem Örge, Robinson, Melis Durul, Naz Akyol Aydemir)

        Setler: 15-25, 23-25, 19-25

        Süre: 80 dakika (22, 31, 27)

        İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off yarın final serisi ilk maçında VakıfBank, Galatasaray'ı 3-0 yendi ve seride 1-0 öne geçti.

        Birinci sete etkili ataklarla başlayan VakıfBank teknik molayı 12-5 önde geçti. Zhu Ting ve Sloetjes'in smaç sayılarıyla VakıfBank ilk seti 25-15 kazandı.

        İkinci set çok çekişmeli geçti. Galatasaray, teknik molayı Neslihan'ın smacıyla 12-11 önde geçmesine rağmen VakıfBank, Rasic'in bloklarıyla skoru 22-22'de eşitledi. Konuk ekip, Zhu Ting'in smacı ile seti 25-23 aldı.

        Üçüncü sette VakıfBank, Rasic'in sayısı ile teknik molayı 12-10 önde geçti. Sarı-siyahlı takım etkili servislerle seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler