Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - 2017-2018 UEFA 17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur 6. Grup ilk maçında Türkiye, Avusturya ile 0-0 berabere kaldı.

        Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Bosna Hersek'te düzenlenen grup maçlarında milli takımın, Avusturya ile golsüz berabere kaldığı belirtildi.

        Grubun diğer maçında ise Polonya'nın Bosna Hersek'i 4-0 yendiği kaydedildi.

        Millilerin, ikinci maçında 22 Mart Perşembe günü TSİ 17.00'de Polonya ile karşılaşacağı aktarıldı.

        Organizasyonda 28 takım, dörderli 7 gruba ayrıldı. Gruplarını lider bitirecek 7 takım, 9-21 Mayıs'ta Litvanya'da düzenlenecek 2017-2018 UEFA 17 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi Litvanya ise finallere direkt olarak katılacak.

        Finallerde ilk 3 sırada yer alacak takımlar ise 13 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Uruguay'da düzenlenecek 2018 FIFA 17 Yaş Altı Kızlar Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler