Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: VakıfBank Spor Sarayı

        Hakemler: Erdal Akıncı, Ramazan Çevik

        VakıfBank: Gözde Kırdar, Kübra Çalışkan, Naz Aydemir Akyol, Zhu Ting, Rasic, Sloetjes (Gizem Örge Güner, Robinson, Cansu Özbay, Melis Durul, Zehra Güneş, Melis Ayşe Gürkaynak, Ayça Aykaç)

        Eczacıbaşı VitrA: Larson, Büşra Kılıçlı, Boskovic, Meliha İsmailoğlu, Beyza Arıcı, Ognjenovic (Simge Şebnem Aköz, Ezgi Dilik, Adams, Gözde Yılmaz, Hande Baladın)

        Setler: 25-20, 22-25, 24-26, 21-25

        Süre: 113 dakika (28, 29, 30, 26)

        İSTANBUL (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinin ikinci maçında Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda VakıfBank'ı 3-1 yendi.

        Bu sonuçla, turuncu-beyazlılar 3 galibiyete uzanan ekibin şampiyonluğa ulaşacağı seride durumu 1-1 yaptı.

        Birinci sete etkili ataklarla başlayan VakıfBank, Zhu Ting'in etkili oyunuyla turuncu-beyazlılar karşısında 7-1 öne geçti. Sarı-siyahlılar, teknik molaya da 12-6 üstün girdi. Eczacıbaşı VitrA'nın servis hataları sonucunda üstünlüğünü sürdüren ev sahibi takım, seti 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti.

        İkinci set karşılıklı sayılarla başlarken, Eczacıbaşı VitrA teknik molayı 12-10 önde geçti. VakıfBank, oyunda dengeyi sağlamaya çalışsa da konuk ekip, Boskovic'in atakları ile seti 25-22 kazandı ve durumu 1-1 yaptı.

        Üçüncü set büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takım da oyunda üstünlük sağlamak için etkili ataklar yapsa da Larson'un sayısıyla Eczacıbaşı VitrA teknik molayı 12-9 önde geçti. VakıfBank, Rasic ile rakibini yakalamaya çalışsa da Beyza Arıcı'nın etkili oyunuyla turuncu-beyazlılar seti 26-24 kazanarak, 2-1 öne geçti.

        Dördüncü sete iyi başlayan VakıfBank, teknik molaya 12-11 önde girdi. Ancak Beyza Arıcı, Larson ve Meliha İsmailoğlu'yla etkili olan Eczacıbaşı VitrA, seti 25-21, maçı da 3-1 kazandı.

        Ligde play-off final serisinin üçüncü maçı, 22 Nisan Pazar günü saat 16.30'da Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler