Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklere gıda bilinci kazandırılıyor

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından anaokulundaki minik öğrencilere farkındalık eğitimi veriliyor.

        İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Şehit Anıl Eruluç Anaokulunda eğitim gören öğrencilere Bilinçli Gıda Tüketicisi ve Sağlıklı Beslenme konularında eğitim verildi. Eğitimler kapsamında minik öğrencilere, Gıda Güvenliği, el hijyeni, Alo Gıda 174 Hattı hakkında bilgiler verilerek gıda muhafaza tekniklerinden turşu kurma etkinliği düzenlendi. Öte yandan yine Şehit Anıl Eruluç Anaokulunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından minik öğrencilere Dünya Balıkçılık Günü kapsamında balık yemenin faydaları ve önemi anlatıldı. Etkinlikte öğrencilere ton balığı, balık desenli yapboz ve balık kraker dağıtıldı.

        (BA-AY-Y)

        22.11.2017 16:07:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler