Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Ayla'nın hikayesi öğrencilere duygu dolu anlar yaşattı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Katip Mustafa Çelebi Teknik ve Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretinde öğrencilere verdiği sinema sözünü yerine getirdi. Taksim'de bulunan Beyoğlu Fitaş Sinemasında hep birlikte "Ayla' filmi izleyen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı.

        Beyoğlu Belediyesi düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Katip Mustafa Çelebi Teknik ve Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirdiği ziyaretinde öğrencilere 'Ayla' filmini izlemeleri için verdiği sinema sözünü yerine getirdi. Yaklaşık 500 öğrenci okullarından alınarak Taksim İstiklal Caddesi'nde bulunan Beyoğlu Fitaş Sinemalarına getirildi. Film gösterimi öncesinde hamburger, patates kızartması ve ayrandan oluşan yiyecek menüsü ikram edilen öğrenciler daha sonra hep birlikte 'Ayla' Filmini izledi.

        Öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı

        1950'de başlayan Kore Savaşı'na katılan Türk tugayındaki Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin, anne ve babası öldürülmüş Koreli bir kız çocuğuna, savaş süresince kendi çocuğu gibi bakmasının anlatıldığı Ayla filmini izleyen öğrenciler, duygu dolu anlar yaşadı. Filmi çok beğendiklerini belirten öğrenciler, Türkiye ile Güney Kore arasındaki dostluk bağını en güzel şekilde anlatan "Ayla" filmini izlemelerine imkan sağladığı için Başkan Demircan'a teşekkür ettiler.

        ( HK-BA-Y)

        27.11.2017 11:48:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler