Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazaryerispor haftayı kayıpsız geçti

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden Pazaryerispor bu hafta Bozüyük deplasmanında Bozüyük İçköyspor'u 4-2 yenerek haftayı kayıpsız kapattı.

        Bilecik 1. Amatör Lig 10'uncu hafta müsabakasında Pazaryerispor, deplasmanda ligin güçlü takımlarından Bozüyük İçköyspor'u 4-2 yenerek, puanını 22'ye çıkardı. Oynanan oyun karşısında maç sonrası oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Pazaryeri Belediye Başkanı aynı zamanda Pazaryerispor Başkanı Muzaffer Yalçın, "Ligde oynadığımız 10 maçın 7'sini kazandık, 2'sini kaybettik ve 1 maçta berabere tamamladık. Bu galibiyet ile Bozüyük İçköyspor'la puanlarımız eşitlendi. İkili averajla ligde 3'üncü sıraya yükseldik. Hedeflerimiz olan ilk 3'de yer almak doğrultusunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta kendi evimizde Vezirhanspor'u konuk edeceğiz. Bu maçı da oyuncularımızın kayıpsız geçeceğini inanıyorum" dedi.

        (CKT-AS-Y)

        28.11.2017 13:24:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler