Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Sakata Geldik' Tekirdağlı sanatseverlerle buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında Erman Eranıl tarafından sahnelenen stand up gösterisi Tekirdağlı vatandaşlar ile buluşacak.

        Erman Eranıl'ın, Türkiye'nin farklı bölgelerinde gözlemlediği yol, yöre ve insan hikayelerini anlattığı 'Sakata Geldik' adlı stand up gösterisi, 4 Aralık'ta Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi Alternatif Sahnesi, 6 Aralık'ta Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi ve 7 Aralık'ta da Muratlı Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

        Sakata Geldik stand up gösterisi daha önce de 2016 yılında Tekirdağ'da sahnelenmiş ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı.

        (EG-MEF-Y)

        29.11.2017 12:29:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler