Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirkol, islam aleminin mevlit kandilini kutladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, tüm İslam aleminin Mevlit Kandilini kutlayarak mesaj yayımladı.

        Başkan Demirkol, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğum gecesi olan Mevlit Kandili ile ilgili yayımladığı mesajında, "Hicrî Rebiülevvel ayının on ikinci gecesi olan ve doğumların şüphesiz ki en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V.'in doğum günü olarak idrak edilen bu özel gün, nasıl alemlere müjdelenmişse, dilerim ki bu nurlu kandil günü ve gecesi de birbirimizi dualarımızda andığımız hayırların ve huzurun sebebi olur. Her daim onu anmakla huzur bulduğumuz yüce Rabbimiz'in, alemlere rahmet olsun diye dünyaya gönderdiği yüce peygamberimizin doğum günü, ne güzel bir gündür. Bu kutlu günün feyzinden yararlanabilenlerden olmayı diler, sizler için yaptığımız tüm hizmetleri de bir ibadet aşkı ile idame ettirdiğimizi bilmenizi isterim. Tüm İslam aleminin mübarek kandilini kutlar, tüm şehitlerimizi, ecdadımızı rahmet, hayr ve minnetle yad eder, bu kutlu günler vesilesince iki cihanda saadetler dilerim" dedi.

        (AK-SD-Y)

        29.11.2017 14:26:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler