Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEMA Kartal'dan Hersek Lagünü ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - TEMA Vakfı İstanbul Kartal İlçe Gönüllü Sorumluluğu'na bağlı gönüllüler, Altınova Hersek Lagünü'nü ziyaret etti.

        Yalova ziyaretine Kartal İlçe Gönüllü Sorumlusu Zuhal Solmaz, Kartal gönüllüleri ve öğrenciler katıldı. TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan, misafirlere eşlik etti. Orman ve Su İşleri Yalova Şube Müdürlüğü personelinin eşlik ettiği Hersek Lagünü gezisinde TEMA gönüllülerine bölge hakkında bilgi verildi. İl Şube Müdürlüğüne teleskop ve kayıtlı dürbünlerle lagünde konaklayan kuşları yakından görme fırsatı bulan misafirlere, yapılacak olan kamera sistemi, kuş gözlem kulesi, çocuk oyun grubu, kır kahvesi ve yönetim merkezi projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

        (MM-MŞ)

        29.11.2017 14:36:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler