Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Sarlır: Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Dumlupınar İlçesi Kaymakamı Osman Sarılır, ilçeye bağlı Büyük Aslıhanlar köyünde muhtarlar ve daire amirleri ile bir araya geldi.

        Kaymakam Osman Sayılır, toplantıda yaptığı konuşmada, devletin varlık sebebinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

        Sayılır, "Burada toplanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek, çözümler üretmek için köyünüze geldik. Buraya gelirken ilgili müdürleri de yanımda getirdim. Hiç çekinmeden sorunlarınızı burada bize aktarın ve sorunlarınızın çözümü için ilgili müdürlerimizden gerekli bilgileri öğrenin. Tüm vatandaşlarımız bilmelidir ki devletimiz sizin yanınızdadır. Kapılarımız her zaman vatandaşımıza açık, bize gelemeyen vatandaşlarımıza da biz gidiyoruz. Devletin varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Size hizmet için buradayız. Köylümüz 5 ay çalışıp 7 ay yatmamalıdır. Özellikle Dumlupınar köylerimizde bu bir gelenek haline gelmiş. Yazın çalışıp kışın kahvehanede vakit geçirmek. Köylerde yapılabilecek çok proje var. Devletimiz bu konuda destek oluyor. Gelin bizlere müracat edin. Devletin imkanlarından sizlere ne uygunsa o konuda destek olalım" ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        01.12.2017 10:41:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler