Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz Otobüsleri kış tarifesine geçti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya-Kemer arasında yaz sezonu boyunca tam kapasite yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış tarifesi ile seferlerine devam edecek.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Deniz Otobüsleri, Antalya- Kemer arasında vazgeçilmez bir ulaşım aracı olmaya devam ediyor. Deniz Otobüsleri 1 Aralık'tan itibaren Kış tarifesine geçti. Otobüsler sadece Cumartesi Pazar günleri Antalya Kaleiçi Yat Limanı'ndan 09.30/15.30 saatlerinde, Kemer Marina'dan 10.45/16.45 saatlerinde hareket edecek. Tam 15.00 TL, Emekli, Öğretmen 10.TL, Öğrenci 9 TL Engelli, Basın, Gazi ve Şehit yakınları ise ücretsiz olarak taşınacak. Kış tarifesi Aralık-Ocak-Şubat-Mart aylarını kapsayacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        01.12.2017 11:58:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler