Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınarbaşı engeliler gününü kutladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, yayımladığı mesaj ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayarak bir mesaj yayımladı.

        Pınarbaşı mesajında engellilerin sorunlarının, yalnızca kendilerinin değil ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin ortak sorunu olduğunu ifade etti.

        Birecik'e yapılacak hizmetleri planlarken engelli vatandaşları da düşündüklerini dile getiren Başkan Pınarbaşı, mesajında "Göreve geldiğimiz günden bu yana Birecik ilçesinde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya çalıştık. Fiziki engelleri ortadan kaldırarak onların yaşamlarını bir nebze kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engelsiz bir Birecik hedefliyor ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Hepimizin engelli adayı olduğumuzu ve korunması gerekenin engelli vatandaşlarımız değil, engelli vatandaşlarımızın hakları olduğunu unutmamalıyız. Unutmayın ki Birecik Belediyesi sadece 3 Aralık'ta değil, her gün sizlerle beraberdir" ifadelerini kullandı.

        (AK-SD-Y)

        03.12.2017 10:32:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler