Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınova Kız Öğrenci Yurdu, bitme aşamasında

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, inşaatı son aşamaya gelen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu'nu inceledi.

        Milletvekili Fikri Demirel, Tersaneler AŞ. Denizcilik Lisesi Kampusu içinde yapımına devam eden inşaatları gezerek bilgi aldı. Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar tarafından inşaat alanında karşılanan Milletvekili Fikri Demirel ve beraberindekiler, bölgeyi gezerek bilgi aldı. 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu inşaatını inceleyen Demirel, öğrenci yurdunun 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade etti. Demirel, "Bitimine az bir süre kalan öğrenci yurdumuz, öğrencilerimizin sportif faaliyetler ve etüt çalışmalarını gerçekleştirmek için çok güzel tasarlanmış. Öğrenci yurdumuzun inşa edilmesinde ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (MŞ)

        04.12.2017 12:47:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler