Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bismil Belediyesinden 'Biz Anadoluyuz' projesine destek

        DİYARBAKIR (İHA) - İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesine katkı sunan Bismil Belediyesi, Çanakkale'ye giden 182 öğrenci, 8 öğretmen, 1 doktor ve 4 personelin yolculuk masrafları ile havalimanına gidiş-dönüşünü sağlayacak.

        İçişleri Bakanlığı'nın 180 günlük eylem planında yer alan "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Bismil'de seçilen şehir dışına çıkma imkanı olmayan ve şehit ailelerinden olan 182 öğrencinin Çanakkale'yi ziyaret etmesine katkı sunan Bismil Belediyesi, öğrencilerin başka illere giderek iller arasında kardeşlik köprüsünü kurmasına ve kardeşlik ruhunu geliştirmesine destek verdi. İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bismil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje ile Bismil'de ilk etapta 182 öğrencinin Çanakkale'ye misafir olarak gönderileceğini söyleyen Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Aydın Ak, ilk öğrenci kafilesinin 13 Aralık'ta yolcu edeceğini orada 3 gün boyunca gezdireceğini dile getirdi.

        Bismil Belediyesi tarafından yolculuk masraflarının karşılanacağı ve havalimanına gidiş-dönüşün sağlanacağı projenin devam edeceğini öğrenildi.

        (İHA-MP-Y)

        05.12.2017 10:20:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler