Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biga'da engelli parkuru ile farkındalık

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrenci topluluğu olan Toplumsal Uyum ve Barış Topluluğu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla farklı bir etkinliğe imza attı.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Biga Belediye Meydanı'nda farkındalık oluşturmak amacıyla engelli parkuru oluşturuldu. Biga Engelliler Derneği'nin de desteklediği etkinliğe katılanların, engelli bireylerle empati kurmalarını kolaylaştırmak hedeflendi.

        Etkinlikle ilgili topluluk üyeleri tarafından yapılan açıklamada, "Gerçekleştirdiğimiz engelli parkuru ile halkımıza engelli vatandaşlarımıza karşı farkındalık ve bilinç kazandırmak istedik. Geçtiğimiz Biga Şehir Parkı'nda gerçekleştirmiştik. Bu yıl Belediye Meydanı'ndaydık. Etkinliğimize katılan, destek olan herkese başta Biga Belediye Başkanımız İsmail Işık olmak üzere teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

        (MY)

        05.12.2017 12:40:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler