Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkü Ulusoy Polikliniği, Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Hastanesine devredildi

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı'nın poliklinik eksikliğinin giderilmesi için hayırsever Ülkü Ulusoy'un öncülüğünde yaptırılan Ülkü Ulusoy Polikliniği, Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Hastanesine devredildi.

        Devir teslim törenine Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Şehit Ahmet Özsoy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Şahin ve hayırsever Ülkü Ulusoy katıldı. İmzalar atıldıktan sonra Başkan Duruay, Ülkü Ulusoy'a teşekkür ederek, "Gölbaşımızın bir ihtiyacını daha karşılıyor olmak çok güzel bir duygu. Ülkü Ulusoy'a bu yardımlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

        Ulusoy, polikliniğin Gölbaşı halkına sağlık getirmesini dileyerek, ''Böyle hayırlara vesile olmak beni çok mutlu ediyor. Gölbaşı için hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

        İmza töreninden sonra Kaymakam Bilgihan, Başkan Duruay, Başhekim Şahin, hayırsever Ulusoy ve beraberindekiler polikliniği gezdi.

        (AYŞ-BC-Y)

        06.12.2017 09:05:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler