Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü oyuncu İğdigül, Bayramiç'te öğrencilere seminer verdi

        (Fotoğraflı)

        Sedef Topçu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir çok film ve dizide rol alan oyuncu Semih İğdigül, hayvan hakları ve sokak hayvanlarının korunmasıyla ilgili öğrencilere seminerler verdi.

        Film ve dizilerde aldığı rollerle ismini duyuran ünlü oyuncu ve hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül, Bayramiç'te öğrencilerle buluştu. Bayramiç Hayvan Koruma Görevlisi ve Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmeni Dilek Durmaz'ın girişimleri sonucu Bayramiç Belediyesi'nin desteğiyle ilçeye gelen Semih İğdigül, öğrencilere seminerler verdi.

        İlk olarak Atatürk Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluşan İğdigül, ikinci semineri ise halk eğitim merkezi salonunda çeşitli okulların öğrencilerine seminer verdi.

        (MY)

        06.12.2017 14:57:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler