Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye sokak hayvanları için seferber oldu

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediyesi, sokak hayvanlarının kış ayında mağduriyet yaşamaması için ilçenin çeşitli bölgelerine beslenme noktaları oluşturdu.

        Dursunbey Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, sahipsiz sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarına mama, ekmek ve tahıl gibi yiyecekler bıraktı. Ekipler, dondurucu soğukta açlıkla mücadele eden sokak hayvanlarını hayatta tutmak için yoğun çaba harcıyor. Kar yağışı ve soğukların kendini göstermesiyle birlikte sokakta kalan hayvanlar için gıda ve su desteği verdiklerini söyleyen Dursunbey Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Mehmet Bozkır, vatandaşlardan da evlerinin, camlarının veya kapılarının önüne kesilmiş pet şişelerin içine ekmek ve tahıl gibi yiyecekler bırakmalarını istedi.

        (HD-TS)

        07.12.2017 14:22:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler