Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina yıkıldı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu 7 katlı metruk bina belediye ekiplerince yıkıldı.

        Kocaeli'nin İzmit ilçesi Körfez Mahallesi'nde bulunan ve 1999 Gölcük depreminden önce öğretmenler ve maliye memurları için lojman olarak kullanılan 7 katlı bir bina yıkıldı. Gölcük Depremi'nden sonra hasar görmesi sebebiyle boşaltılan ve kullanılmayan bina uyuşturucu madde ve alkol kullanıcılarının buluşma noktası haline geldi. Mahallesi sakinleri uzun yılardır binanın yıkılması için şikayette bulundu. Çıkan yıkım kararı sonrası ise belediye ekipleri tarafından metruk bina yıkıldı.

        Yıkım sırasında açıklama yapan Körfez Mahallesi Mahalle Muhtarı Oğuz Bayraktar, "1999 depreminde hasar gören makiye ve öğretmenler lojmanının yıkım alanındayız. Daha önce de defalarca yıkılması için bildirmiştik. Nihayet karar verildi ve yıkılıyor şu anda. Daha önceden uyuşturucucu kullananların mesken tuttukları bir binaydı. Şu an yıkımı yapılıyor, teşekkür ediyoruz bizler" dedi.

        (MK-RFK-Y)

        09.12.2017 11:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler