Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edebiyat öğretmeninden "Ruhumun Perdeleri"

        - Adana'da öğretmen Gurbet Duymuş, "Ruhumun Perdeleri" adlı ilk kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Fatih Keçe

        ADANA (İHA) - Adana'da edebiyat öğretmen Gurbet Duymuş, "Ruhumun Perdeleri" adlı ilk kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.

        Çukurova Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulu'nda edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Gurbet Duymuş, 21 yıllık mesleki birikimiyle ilk kitabını yazmanın heyecanını yaşıyor. Duymuş, "Ruhumun Perdeleri" ismini verdiği kitabında söz şiir ve deneme üçlemesi şeklinde insana, ruha, çocuğa, evrene ve iç dünyaya bakışa yer veriyor. Duymuş ilk kitabında imza gününde sevenleriyle bir araya gelip kitabını imzaladı. İmzaya Adana Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile eşi Muazzez Akpınar, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, şube müdürleri ve çok sayıda akademisyen katıldı.

        Gurbet Duymuş imza gününde yaptığı açıklamada, "Umutlarım, hayallerim ve duygularımla da kendimi gerçekleştirmekten, insanların ruh kıvrımlarıyla kendi ruhumdaki yaraların örtüştüğünü görüp yalnız olmamanın huzurunu yaşamaktayım. Bir adım daha atabilmenin şüküründeyim" dedi.

        (FKE-Y)

        10.12.2017 10:43:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler