Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Süleyman Özkan: Zabıta hareketli olmalı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, zabıtanın her an çevik ve hareketli olması gerektiğini ifade etti.

        Simav Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin spor eğitimine başladığını belirten Özkan, " Belediye personellerimize kapılarını açan Fitness salonundaki 15 adet modern spor aletini hizmete sunduk. Belediye birimlerimizden sahada görev yapan personele performans kazandıran spor yapmalarını tavsiye ediyoruz. Belediyemizin spor işlerini yürüten Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenör Yıldıray Kaya tarafından kontrollü bir şekilde spor eğitimi yapıyoruz. Zabıta personelimizi iki ayrı gurup halinde bu eğitimlere gönderiyoruz. Zabıta memurlarımızın ciddiyetle antrenmanlara katılmasından oldukça memnunuz. Zabıta Müdürlüğü personelimiz spor yapmaya başladığından beri daha dinç ve çevik hareket becerisi kazandılar, uygulanan spor eğitimi, yapmış oldukları işe yansımaya başladı" dedi. (MEİ-EFE)

        12.12.2017 11:19:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler