Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denetimli Serbestlikten yararlananların çocuklarına mont yardımı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Siverek Ticaret ve sanayi Odası ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğinde, denetimli serbestlik yasasından yararlanan ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına mont yardımı yapıldı.

        İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan bir etkinlikle daha önce tespit edilen 30 ihtiyaç sahibi öğrenciye montları teslim edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Denetimlik Serbestlik Müdürü Yılmaz Örs, "Denetim Serbestlik Müdürlüğüyle Siverek Ticaret ve sanayi Odası işbirliğiyle, Serbest denetimlik yasasından yararlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocuklarına mont dağıtımını yaptık. Odamız ile müdürlüğümüz ortaklaşa bu tür faaliyetleri devam edecek" dedi

        (CS-SD-Y)

        13.12.2017 16:01:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler