Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy okulu öğrencilerine bot ve mont yardımı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Hayırsever vatandaşlar tarafından Adıyaman'ın Zey Köyü Ortaokulu öğrencilerine bot ve mont yardımı yapıldı.

        Merkeze bağlı Zey Köyü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ramazan Ünal'ın girişimleri sonucu hayırsever vatandaşlar tarafından okul öğrencilerine dağıtılmak üzere 100 adet bot ve mont gönderildi. Okul idaresine gönderilen bot ile montlar okulda bulunan maddi durumu zayıf 100 öğrenciye tek tek dağıtıldı.

        Öğrencilerin yapılan yardımlardan dolayı oldukça mutlu oldukları söyleyen Zey Köyü Ortaokulu İdaresi, " Geleceğimiz olan çocuklarımıza destek sunan hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Gönderilen bu yardımlardan dolayı öğrencilerimiz oldukça mutlu oldu" ifadeleri kullanıldı.

        (CK-AOA-Y)

        13.12.2017 17:06:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler