Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman trafiği nefes alacak

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesi, kentin birçok noktasında molozdan arındırma, yol genişletme ve imarda yer alan yolları açmak suretiyle ulaşımı rahatlatacak çalışmalarını sürdürüyor.

        Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri Bayındır, Korik ve Cudi mahallelerinde yürüttüğü yol genişletme ve yeni yol açma çalışmaları ile hem şehir içi trafiği rahatlatıyor hem de kent içi ulaşım ağını büyütüyor. Cudi Mahallesi 3528'inci Sokak'ta yol açma çalışması yürüten Belediye Fen Yol ekipleri, Korik Mahallesi 4036'ncı Sokak ve Gündoğdu Caddesi'nde yeni yollar açtı. Bayındır Mahallesi İsmail Zemin Caddesi'nde ise bağlantı yollarının açılması için çalışmalar gerçekleştiren ekipler, artan trafik yoğunluğuna çözüm bulmayı hedefliyor.

        (OA-MP-Y)

        14.12.2017 15:10:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler