Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç Osman Stadyumu modernizasyonu başlıyor

        (Fotoğraflı)

        BAYBURT (İHA) - Bayburt'u Spor Toto 3. Lig'de temsil eden Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor'un maçlarını oynadığı Genç Osman Stadyumu "Bayburt Stadyumu Modernizasyonu" projesi kapsamında yenilenecek.

        Ruhsat teslim edildi

        Bayburt'u oldukça modern bir stadyuma kavuşturacak olan modernizasyon çalışmaları için gerekli ruhsatı Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilisi Kamil Kavran'a teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, "Bayburt Belediyesi olarak Bayburt'a çağdaş bir stadyum kazandırılması için hayata geçecek olan bu proje de emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Maliye Bakanımız Naci Ağbal'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a ve Milletvekilimiz n Şahap Kavcıoğlu'na Bayburt'umuz adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz'' dedi.

        Ruhsatın teslimi sırasında Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse'de hazır bulundu.

        (YY-AT-Y)

        14.12.2017 16:04:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler