Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaptı ama kaçamadı

        - Vatandaşlardan kaçan kapkaççıyı, sığındığı iş yerinde polis yakaladı

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA) - Isparta'da bir kadının kolundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalan şahıs, vatandaşlardan kaçarken girdiği iş yerinde polis tarafından yakalandı.

        Olay bugün öğle saatlerinde Kurtuluş Mahallesi 119. Cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen bir kadına yaklaşan Ç.U. (23), içerisinde bin 90 TL nakit para, cep telefonu ve evrakların bulunduğu çantayı çalarak hızla uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar tarafından kovalanan Ç.U. buradan 121. Cadde istikametine yönelerek kaçmaya devam etti.

        Bir süre sonra kaptığı çantayı atarak kaçan şahıs, daha sonra bir iş yerine girerek sığınmak istedi. Olayı haber alan emniyet güçleri, şahsın kaçış istikametini değerlendirerek Ç.U.'yu girdiği iş yerinde kıskıvrak yakaladı.

        Gözaltına alınan Ç.U.'nun ifade işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        (FK-MK-Y)

        15.12.2017 15:25:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler