Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        5 aldı, 3 ödedi

        - Giyim mağazasından 5 kazak aldı, 2'sini çantaya attı

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA) - Isparta'da bir alışveriş merkezinde aldığı çocuk kazaklarından üçünün parasını ödeyen, ancak diğer ikisini çantaya attığı belirlenen kadın mağaza çıkışı güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, olay bugün Isparta'daki bir AVM'de bulunan giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, mağazadan 5 adet çocuk kazağı alan M.G. (43) isimli kadın, 3 ürünün parasını ödedi diğer ikisini ise çantasına koydu. Mağaza çıkışında alarmın devreye girmesiyle birlikte güvenlik görevlileri tarafından yakalanan kadın, daha sonra olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. İş yeri sahibinin şikayeti üzerine gözaltına alınan M.G. ifadesi alınmak üzere emniyete sevk edildi.

        Emniyetteki gerekli işlemleri tamamlanan kadının daha sonra adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

        (FK-MK-Y)

        15.12.2017 15:34:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler