Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı kapılarını açtı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında hazırlanan Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı, kitapseverler için kapılarını açtı.

        Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış töreni sonrasında binlerce kitap, kitapseverlerin beğenisine sunuldu. Açılış töreninde konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından güzel ve anlamlı bir çalışmaya daha imza attıklarını belirtti. Yağcı, "Bilecik'te hep ilkleri yapmanın haklı hazzı ve gururunu yaşıyoruz. Tek bir hedefimiz var. Geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen marka bir şehri oluşturmak. Gerçekten yapmış olduğumuz çalışmalarla dünden çok daha iyiyiz. Ancak yarın daha iyi olmak için bizlerin elinde ve bizler de yarın daha güzeli yakalayabilmek adına bu sempozyumla birlikte başka güzel bir etkinliği daha başlattık. Belediye Başkanlığı olarak şehrimizdeki tüm yerel, genel ve sivil toplum kuruluşu olarak daha iyi bir Bilecik, için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bununla birlikte bilgi ve kitap bizler için vazgeçilmez. Bu değerleri yakalama adına ve kitap okumanın önemini ortaya koyma adına güzel bir fuarı sizler için hazırladık. Ben bu sempozyum ve fuarın bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından kitap fuarının açılışı Bilecik Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye Aşçılar Federasyonu Genel Başkanı Gökhan Tufan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

        Öte yandan, 11-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve şehrin tarihi ve kültürel değerlerinden ekonomisine, sanayideki varlığından tarım ve doğal güzelliklerine, biyoçeşitliliğinden kültürel ve tarihi mirasına, jeopolitik zenginliğinden sosyal yaşantısına ışık tutan unsurların ele alındığı Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında hazırlanan Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı'nın 1 ay boyunca kitapseverler için açık olacağı belirtildi.

        (DA-Y)

        15.12.2017 17:58:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler